Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Borkóstoló események

Borkóstoló események

2020, december 12-én, 19.00-kor, Ristorante Krizia

 

Az Olasz konyha blog és BalliVini megszervezésében és a Ristorante Krizia együttműködésével Blogtalálkozó kerül megrendezésre december 12-én, 19.00-kor. A találkozó ezúttal borkóstolóval egybekötött vacsora. 

Ahogy eddig is, az Olasz konyha blog találkozói azzal a céllal kerülnek megrendezésre, hogy a résztvevők, az olasz ízek szerelmesei és olasz gasztronómia iránt érdeklődők ismereteiket gazdagítsák és látókörüket szélesítsék az olasz konyha művészetéről. Csak és kizárólag olasz alapanyagokból készült ételek kerültek tányérunkba egy olyan olasz mester séf által, aki Budapest szívében műveli szakmáját, az olasz konyha ízvilágának és konyhaművészeti hagyományainak szolgálatában. Az eseményt egyfajta baráti társaságként szervezzük, ami azt is jelenti, hogy, mindenki a saját fogyasztása után fizet. 

Az december 12-i vacsora BORKÓSTOLÓVAL VAN EGYBEKÖTVE. A kóstolásra kínált borok a BalliVini – Euromarketbor jóvoltából kerülnek az asztalainkra. Ahogy az ételekről, úgy a borokról is beszélgetünk majd, beleértve a megfelelő étel-bor párosításokról.

Cav.Alessandro Balli, a BalliVini-Euromarketbor tulajdonosa is jelen lesz az eseményen és a BORKÓSTOLÓT AJÁNDÉKBA adja!
A szervezett vacsorát követően csak az esemény résztvevői számára nagy kedvezménnyel vásárolhatók majd BalliVini borok, valamint az BalliVini klubtagok és az I Love Italian Cuisine Club tagjai további ajándékban és webshopon való vásárlási kuponokban részesülnek. 

További információt a BalliVini Clubról a BalliVini CLUB menüpont alatt olvasható ahol kitölthető a klubtagsági kérelmet is.

   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                        

Graziano Cattaneoval, a Ristorante Krizia tulajdonosával és séfjével beszélgetünk a december 12-i blogtalálkozóról, a borkóstólóval egybekötött vacsoráráról, amit a Ristorante Kriziában terveztünk.

A borkóstolót a BalliVini, www.euromarketbor.hu szponzorálja.

                                                                                                  

 

 

Keresés